• Vragen? Stuur een app
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Onderdeel van Something Els Snowboarding
  • Vragen? Stuur een app
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Onderdeel van Something Els Snowboarding

Het verhaal

Snowboard Essentials is onderdeel van Something Els Snowboarding, opgezet door een gepassioneerd snowboardster die misschien wel even gepassioneerd is als het gaat om goed onderhoud van ski's en snowboards.

In deze webshop vindt je de essentials voor goed onderhoud voor je ski's of snowboard wanneer je dit zelf wilt doen. Ik heb zowel wax die je warm met een ijzer moet aanbrengen, als vloeibare wax wat je makkelijk met een doek kunt aanbrengen op een bestaande waxlaag. Daarnaast vind je het complete aanbod EXP snowboards hier. EXP is een nieuw snowboard merk ontwikkeld door de oud-topsporter Frédéric Spina. Zijn specialiteit was snowboard slalom en snowboardcross en dat zie je ook terug in de snowboards. En vergeet ook niet te kijken bij de gadgets en accessoires voor handige stomppads, locks en tools en voor gave bamboe zonnebrillen!

Ik vind dat wat je doet, moet je goed doen. En wat je leuk vind doe je al snel goed, en andersom. Dus in deze webshop vind je alleen producten die ik zelf ook zou kopen. Dus goede wax, want een snowboard of ski met een slechte waxlaag verpest simpelweg je wintersport. Daarbij verlengt een goede waxlaag de levensduur van je materiaal, ook niet onbelangrijk!

Behalve dat ik de spullen voor goed onderhoud verkoop, kun je ook bij mij terecht voor het onderhoud zelf. Klik hier voor meer informatie!Snowboard Essentials

Wiardi Beckmanstraat 156, 3762 HD Soest

KvK: 72638605

BTW: NL001877526B30